Υποστήριξη & Βοήθεια, Υποστήριξη & Βοήθεια Για Ταμειακή Μηχανή Daisy Perfect M, Υποστήριξη Για Ταμειακές Μηχανές

Οδηγίες Για Ταμειακή Μηχανή Daisy Perfect M

Αξιόπιστο Ταμειακό Σύστημα για Κάθε Επιχείρηση

Η κομψή, minimal σχεδίαση με γυαλιστερό φινίρισμα σε μαύρο χρώμα, της προσδίδουν αισθητική υπεροχή και άριστη προσαρμογή σε κάθε περιβάλλον. Την ίδια στιγμή το πολύ εύκολο μενού, οι απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης, η μεγάλη επιφάνεια πλήκτρων για εύκολη πληκτρολόγηση και η ενσωματωμένη μπαταρία για προστασία από αυξομοιώσεις της τάσης του δικτύου, την καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση.

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσης Για Την Ταμειακή Μηχανη Daisy Perfect M

Για να ανοίξει η ταμειακή σας πατήστε για 2 δευτερόλεπτα το κουμπί on/off που βρίσκεται πάνω αριστερά.
ΠΡΟΣΟΧΗ κατά το πάτημα του κουμπιού η οθόνη της ταμειακής δεν θα ανοίξει άμεσα… Μην κρατάτε το κουμπί πατημένο γιατί η ταμειακή σε παλιότερο λογισμικό κάνει Reset.
Το “πρόβλημα” αυτό μπορεί να επιλυθεί κάνοντας την ταμειακή μας αναβάθμιση με το καινούργιο Firmware

Για να εκδώσουμε μια απόδειξη στην ταμειακή μας πατάμε ποσό πχ 2.00€ μετά πατάμε το τμήμα μας ανάλογα το είδος και τέλος το κουμπί μετρητά! ( Όταν η είσπραξη μας γίνεται με ΜΕΤΡΗΤΑ ).
ΠΟΣΟ -> ΤΜΗΜΑ -> ΜΕΤΡΗΤΑ
Για πληρωμή με κάρτα η διαδικασία περιγράφετε παρακάτω….    

Για να εκδώσουμε μια απόδειξη στην ταμειακή μας πατάμε ποσό πχ 2.00€ μετά πατάμε το τμήμα μας ανάλογα το είδος και τέλος το κουμπί ΠΛΗΡΩΜΕΣ ! ( Όταν η είσπραξη μας γίνεται με ΚΑΡΤΑ ).
ΠΟΣΟ -> ΤΜΗΜΑ -> ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι ακυρώσεις διορθώσεις χωρίζονται στα εξής σενάρια:
1) Πατάω το ποσό και αντιλαμβάνομαι ότι είναι λάθος.
Σβήνω με το κουμπί ” C ΛΑΘΟΣ ”    κάτω αριστερά και πληκτρολογώ εκ νέου την αξία.
2) Πατάω ποσό και τμήμα αντιλαμβάνομαι ότι είναι λάθος.
Πατάω το κουμπί ΑΚΥΡΟ / ΑΛΛΑΓΗ μια φορά ( είναι στα αριστερά κάτω ) Στην οθόνη μου εμφανίζει αριστερά από το  πρώτο είδος ( τμήμα ) ένα βέλος. Με αυτό το βελάκι πρέπει να επιλέξω το λάθος προϊόν που έκοψα. Η μετακίνηση από προϊόν σε προϊόν γίνεται με τα κουμπιά και η επιλογή με το μετρητά. Πατώντας το μετρητά το προϊόν αφαιρείτε…  Εάν πατήσουμε 2 φορές το πλήκτρο άκυρο ακυρώνεται όλη η απόδειξη και ξεκινάμε από την αρχή την έκδοση της.
3) Πατάω ποσό τμήμα μετρητά.
Η απόδειξή αυτή δεν μπορεί να ακυρωθεί με κάποια ενέργεια από την ταμειακή σας. Την προωθείτε στον λογιστή σας για ακύρωση.

Για την έκδοση Ζ στην ταμειακή μηχανή Daisy Perfect M υπάρχουν 2 τρόποι.
1) Στην οθόνη της ταμειακής θα πρέπει να βλέπουμε την ένδειξη ” Επόμενος πελάτης “. Πληκτρολογούμε 99 και πατάμε το πλήκτρο Μ. ΣΥΝΟΛΟ / ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ που βρίσκετε δεξιά κάτω και πάνω από το ΜΕΤΡΗΤΑ
Η ταμειακή θα ξεκινήσει να εκδίδει το Ζ και ενδιάμεσα θα χρειαστεί να ξανά πατήσετε το πλήκτρο μετρητά για επιβεβαίωση…

2) Πατάω το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ / ESC που βρίσκεται κάτω αριστερά. Στην οθόνη μου εμφανίζεται το κεντρικό μενού της ταμειακής μηχανής. Η περιήγηση στο μενού πάνω κάτω γίνετε με τα πλήκτρα Από εκεί βρίσκουμε την επιλογή ” ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ζ ” και πατάμε ΜΕΤΡΗΤΑ
Η ταμειακή θα ξεκινήσει να εκδίδει το Ζ και ενδιάμεσα θα χρειαστεί να ξανά πατήσετε το πλήκτρο μετρητά για επιβεβαίωση…

1) Κατά την διαδικασία έκδοσης Ζ όταν έχει εμφανιστεί η ερώτηση ¨Βεβαιώνετε η μεταφορά ημερήσιων δελτίων Ζ” αφού πατήσω το ΜΕΤΡΗΤΑ στην οθόνη της ταμειακής μηχανής μετά από 3 έως 20 δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί στιγμιαία η ένδειξη ” ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ζ “

ΣΥΝΤΟΜΑ VIDEO ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *