Τρόποι πληρωμής και χρεώσεις

Αθήνα: Πέρα από τη δυνατότητα εξόφλησης κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας, για την Αθήνα υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής, της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή της πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση γίνεται μετά από επικοινωνία επιβεβαίωσης με τον πελάτη. Η οικονομική επιβάρυνση για τα μεταφορικά έξοδα είναι τα €3 (με ΦΠΑ 24%).

Περιφέρεια: Πέρα από τη δυνατότητα εξόφλησης κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας, για την επαρχία και τα νησιά υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής, της κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό ή της πληρωμής σε πιστωτική κάρτα. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση γίνεται μετά από επικοινωνία επιβεβαίωσης με τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής είναι €3 (με ΦΠΑ 24%). Επιπλέον, η εξόφληση της παραγγελίας πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την αποστολή!

Πληρωμές μέσω τραπεζικού λογιαριασμού μπορούν να γίνουν στους παρακάτω λογιαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. λογαριασμού: 5038082535603

IBAN: GR1401720380005038082535603


Δικαιούχοι:

Σπανούδης Νεκτάριος

( NvS  Technology)


Τρόποι Αποστολής

Αθήνα: Πέρα από τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημά μας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με κούριερ.

 Περιφέρεια: Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στην περιφέρεια με κούριερ

Χρόνοι Αποστολής:

Αθήνα: για παραγγελίες που έχουν δοθεί έως τις 15:00 της ίδιας μέρας κι εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, η παράδοση γίνεται την επομένη.

Περιφέρεια: για παραγγελίες που έχουν δοθεί έως τις 15:00 της ίδιας μέρας κι εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, η παράδοση γίνεται μετά από 48 ώρες.